Ontspanningsmassage I Chakra massage I Cranio sacraal therapie 

Holistische ontspanningsmassage

Heb je vaak last van vermoeidheid, spanning en stress? Een ontspanningsmassage helpt je op een dieper niveau te ontspannen en neemt je mee in een ervaring van rust en genieten. 

Door verbonden aanraking, in jouw gewenste druk, maken wij mensen allerlei stofjes (hormonen) in het lichaam aan, die ons een gevoel van eenheid, liefde en geluk geven. Dit creëert een connectie in lichaam en geest, waardoor jij de spanning van alle dag beter los kunt laten. 

Wanneer je jezelf met regelmaat laat masseren, raakt het een dieper niveau en komen ook de therapeutische aspecten om de hoek kijken. 

Tijdens een holistische ontspanningsmassage masseer ik voor- en achterzijde van het lichaam. Er is aandacht voor de nek, schouders, rug, armen, handen, benen en voeten.

Hoofd en gezicht komen aan bod als ik daartoe getrokken wordt. 

De massage geef ik intuïtief en met mijn volle aandacht bij jou. 

Tarief 70 minuten €50,- (50min massage)  I  40 minuten €25,- (25min massage)

Chakra massage

Dit is een zachte vorm van massage die met name energetisch goed doorwerkt en daardoor emotionele + psychische disbalansen snelle aanpakt. 

Hoe voel jij je over het algemeen? Stroomt alles lekker door en ervaar jij plezier, vertrouwen en kracht in het leven? Of stagneert het hier en daar en ben jij continu opzoek naar connectie in jezelf? 

Een Chakra* massage gaat veel verder dan alleen de spieren aanspreken zoals in een sport of Thai massage. Deze massage kan je herboren laten voelen en brengt emotionele stabiliteit en rust in lichaam en geest. 

De Chakra massage neemt zoals de ontspanningsmassage zowel de voor als de achterzijde mee van het lichaam, met de rug centraal. Dit is namelijk de plek waar de meeste Chakra centra lopen. 

* Chakra’s zijn onzichtbare, energetische wielvormige plekken langs de wervelkolom die het fysieke lichaam verbinden met het energetische lichaam. Zei bepalen in grote mate hoe je je voelt en hoe je tegen de wereld aankijkt. 

Tarief 70 minuten (50min massage)  €50,-  

Cranio Sacraal therapie

Dit is een fysiek- energetische, helingsgerichte behandelmethode die diep in het lichaam doorwerkt. Het is een zachte behandelvorm waarbij de kleding aangehouden wordt, terwijl de technieken het lichaam en het centraal zenuwstelsel uitnodigen om spanningen en blokkades los te laten. 

Cranio sacraal therapie focust zich met name op de hersenen het ruggenmerg, die door bindweefsel (fascia) verbonden zijn met elkaar en de rest van het lichaam. Wanneer dit systeem niet meer doorstroomt door bijvoorbeeld: 

een ongeluk, trauma’s, ziekten of stress ontstaan er talloze klachten verdeeld over het gehele lichaam of lekt er veel energie weg. 

De behandeling nodigt ruimte uit in het lichaam, heft blokkades op en spreekt zo het zelf herstellend vermogen aan zoals een snee op een vinger ook weer vanzelf geneest. 

Naast het helende vermogen is het heel ontspannend, kun je in een diepe staat van zijn terecht komen en voelt het alsof je vanbinnen aangeraakt bent. Dit is dan ook een effectieve techniek voor traumaheling, wat vaak ten grondslag ligt aan langdurige stress.

Deze vorm van therapie ontspant het zenuwstelsel op een diep niveau, wat pijn in het lichaam kan verlichten of zelfs vrijmaken. Het boost je gezondheid, immuunsysteem en verlaagd vastzittende stress. 

Mensen komen gemiddeld 4-12 behandelingen langs, hoe vastzittender en chronischer de klacht, hoe meer behandelingen er vaak nodig zijn. Dit gaat in afstemming met jou.

Klachten waar Cranio Sacraal therapie bij kan helpen:

Nek- en schouderpijn

Hoofdpijn en migraine

Spanning en stress

Oververmoeidheid en slaapproblemen

Goed doorademen

Fibromyalgie

Vastzittende emoties

Oorsuizen

Eczeem

Spanning in de bekken

ALLE BEHANDELINGEN ZIJN INCLUSIEF

Een heerlijk kopje thee, massageolie, een welkomst of kennismakingsgesprek en contactmoment na afloop. 

DoTerra essentiële oliën

Ik werk o.a met de etherische oliën van het merk DoTerra (=link DoTerra site). Dit zijn kwalitatief hoge, pure oliën geëxtraheerd uit bloemen, kruiden en boomschors, ieder met specifieke geneeskrachtige eigenschappen. De oliën werken op celniveau door en hebben een sterk therapeutische werking op zowel lichaam als geest.

-Gebruik en verkoop op aanvraag-